Voorwaarden

Copyright

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van eFeen worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden, het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet bedrijfsmatig en niet-commercieel gebruik, op voorwaarde dat het copyright volledig wordt erkend.

Zonder voorafgaande toestemming van de eigenaar is het niet toegestaan om de inhoud van de webpagina’s op enigerlei wijze te kopieëren, uit te zenden, op te slaan (op geen enkel medium), in het openbaar te vertonen of aan te passen, voor een ander dan het hiervoor beschreven doel.

Onder geen voorwaarde mag materiaal worden gepubliceerd, gebruikt of verkocht voor commerciële doeleinden of met het doel om hierbij financieel gewin te realiseren.

Privacybeleid

eFeen respecteert de privacy van alle bezoekers – uw bezoeken aan onze website zijn anoniem. eFeen verzamelt, met inachtneming van hetgeen hierna is bepaald, geen gegevens van u.

Indien u persoonlijke gegevens invult, behandelt eFeen deze informatie vertrouwelijk. Wij gebruiken uw gegevens om u gevraagde en relevante informatie te verstrekken. In voorkomende gevallen delen wij die informatie (gedeeltelijk) met derden, maar alleen indien van belang voor het vervullen van uw opdracht (bijvoorbeeld een offerte aanvraag bij een drukker).

Door uw gegevens in te voeren gaat u hiermee akkoord.

eFeen maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. Via cookies krijgt eFeen inzage in haar websitebezoek. Denk aan bezoekersaantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze manier kan eFeen de communicatie beter afstemmen op de behoeften van de websitebezoekers.

eFeen kan niet zien wie (welke pc) haar website bezoekt maar Google kan dit als aanbieder van de dienst wel. Dit gebeurt op basis van IP-adres – volgens de Europese regels is die koppeling met IP-Adres genoeg om onder de privacywet te vallen en dus ook onder de cookiewet.

eFeen heeft de code van Google Analytics in deze website zodanig aangepast dat het laatste octet van het IP-adres wordt verwijderd, zodat tracking op individueel niveau technisch onmogelijk wordt. U kunt hier meer lezen over Google Analytics.

Deze privacy statement is niet van toepassing op services van derden of op sites die via hier geplaatste links kunnen worden bezocht. eFeen behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in deze privacy statement. Het is daarom aan te raden deze opnieuw te raadplegen zodra u opnieuw uw gegevens invult, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Disclaimer

eFeen besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van alle gepubliceerde data en informatie. Onjuistheden, waaronder inbegrepen typefouten, zijn echter niet uit te sluiten en aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

eFeen is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden / onvolledigheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan, het verspreiden van informatie via het Internet. De informatie op deze website is van algemene aard en kan niet worden aangemerkt als persoonlijk advies. Wij raden u dan ook aan voor een persoonlijk, op maat gesneden advies contact op te nemen met eFeen. Indien u uitsluitend op basis van de informatie op deze website, of die welke via links naar andere sites indirect door eFeen wordt verstrekt of beschikbaar gemaakt, de beslissing neemt om verplichtingen aan te gaan, bent u zelf verantwoordelijk.

Algemene Voorwaarden

Op al onze diensten zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze kunt u hier raadplegen en zij worden u op verzoek toegezonden.

Print Friendly, PDF & Email