Onze diensten

Webdesign

Het is tegenwoordig misschien niet zo moeilijk meer om het bestaan van uw bedrijf of vereniging via het Internet aan de buitenwereld kenbaar te maken. De manier waarop is echter van doorslaggevend belang voor het succes daarvan. Een slecht ontworpen, niet vindbare website draagt natuurlijk niks bij aan de invulling van uw doelstelling.

Om met dat laatste te beginnen: voordat er ook maar een pagina geplaatst wordt, wordt eerst met u doorgesproken wat u wenst te bereiken met uw ‘visitekaartje op het Internet’. Het kan natuurlijk simpel: een paar pagina’s en een contactformulier. En simpel is niet saai; hooguit minder complex, maar wel professioneel.

Of wilt u een webwinkel beginnen, een gedeeltelijk zelf te beheren / in te richten website, een aparte sectie voor uw leden, et cetera? Een dergelijke, vaak op CMS gebaseerde website, is weliswaar complexer maar daarom niet per definitie vele malen duurder.

Domeinregistratie & Hosting

Wij kunnen u ook het werk uit handen nemen met betrekking tot de administratie van uw domeinnaam en uw hostingpakket. Er zijn vele aanbieders van webpakketten en eFeen zoekt voortdurend naar de beste prijs / kwaliteitverhouding. De verschillen zijn groot en duurder is niet altijd beter of betrouwbaarder.

Promotie

Ook voor andere ’promotionele’ zaken als het ontwerpen van uw logo, nieuwsbrief, visitekaartje, folder of brochure kunt u bij eFeen terecht. U kunt uw eigen materiaal aanleveren, of u vertelt ons uw ideeën en wij ‘vertalen’ dat. Desgewenst zoeken wij ook nog een drukker met concurrerende tarieven voor u.

Hard- & Software

Hoewel de focus van onze dienstverlening ligt bij het beheer van ICT infrastructuren, kunt u bij ons ook terecht voor de aanschaf van, of een advies met betrekking tot, hard- en/of software.

U wilt een nieuwe PC of uw huidige opwaarderen met een snellere videokaart of meer geheugen? U wilt uw besturingssysteem herinstalleren of uw versie van Windows upgraden? U wilt extra randapparatuur aanschaffen of een netwerk aanleggen, maar u weet niet precies wat de beste keus is?

eFeen heeft goede contacten met diverse leveranciers, ook voor alternatieven op het gebied van besturingssystemen, applicatie- en antivirussoftware. Neem voor een onafhankelijk advies, ‘second opinion’ of offerte tegen gunstige tarieven dan ook gerust contact met ons op.

Outsourcing

Ook als u (tijdelijk) extra capaciteit nodig hebt, bijvoorbeeld voor de uitvoering van een project of in de vorm van een ‘stand by’ overeenkomst, bent u bij eFeen aan het goede adres. Door de ruime ervaring op het gebied van het inrichten en het beheer van IT infrastructuren, kunnen wij u op velerlei manieren adviseren en assisteren.

Uiteraard beschikt eFeen over een VAR.